Nieuwe recepten

Uitgelicht
Mezzelune vitello

Een tonnato in een verrassend jasje. Deze keer is het niet kalfsvlees dat als basis dient voor dit gerecht, maar...

Uitgelicht
Utrechts 12-uurtje

Zoals een klassiek 12-uurtje betaamt, bestaat ook deze Utrechtse versie uit een lunch proeverijtje. Met kervelsoep, broodjes met beroemde Vocking...

Uitgelicht
Broccoli 'kluif'

Een geweldige truc om de looks van een kippenpoot na te bootsen, is het gebruik van rijstpapiervellen. Wel de vellen,...

Uitgelicht
Utregse spoorpunt

Nog voordat duurzaamheid en no waste een hot item waren, was het heel normaal om van kliekjes of leftovers iets...

Meer recepten

Blog

Weekmenu: het beste van de beurs
Weekmenu: het beste van de beurs

Met al het lekkers dat Bidfood’s leveranciers op de Zorg&food beurs te bieden hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Culinair adviseurs...

Uitgelicht
De dieetkok maakt alles zelf: 'Niks uit een pak'
De dieetkok maakt alles zelf: 'Niks uit een pak'

Elly Baak kon het niet aanzien dat de B&V-opleiding tot dieetkok zou stoppen. Dus nam ze deze opleiding drie jaar...

Uitgelicht
(Voor)beeldige broccoli
(Voor)beeldige broccoli

Groen, gezond en goed geprijsd. De broccoli heeft het allemaal! Barstensvol voedingsstoffen, levert deze groente bijna alle benodigde vitaminen en...

Uitgelicht
Meat-you-halfway: het beste van twee werelden
Meat-you-halfway: het beste van twee werelden

Olijck Foods levert hybride burgers en gehaktballen. Stuk voor stuk met het beste Enkco vlees, véél zeewier en een beetje...

Meer blogberichten

Stel je eigen weekmenu samen

Log in op served.nl en ga aan de slag met je eigen weekmenu’s. Bekijk onze recepten en koppel ze eenvoudig aan het menu voor de juiste week.