Chili cheeze fondue

Chili cheeze fondue

Door: Kenny van Dijk

00:15

00:05

€ 3,66 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Ovenwarme broodjes, verse groenten, zoetzure augurken en nachochips vragen om één ding: gedipt te worden in een rijke, romige kaassaus. Met Violife’s geraspte cheddar en Gouda bereid je in een handomdraai een kaasfondue waar iedereen zijn vingers bij aflikt.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 100 gr cheddar rasp vegan
  • 300 gr goudse kaas geraspt vegan
  • 150 gr roomboter plantaardig
  • 400 ml gruner veltliner
  • 20 gr knoflook beemster
  • 150 gr tarwebloem
  • 5 gr aleppo peper
  • 800 gr mini mix rustique
  • 160 gr cocktail sticks pittig
  • 1000 gr groentesticks gemengd
  • 50 gr edelgist vlokken
  • 200 gr nacho chips naturel

Bereiding

  1. Verhit de plantaardige roomboter in een pan.
  2. Voeg de gezeefde bloem al roerend toe.
  3. Voeg de witte wijn en edelgist toe en roer tot de saus dikker wordt.
  4. Voeg de geraspte Violife Gouda en cheddar toe.
  5. Serveer met afgebakken broodjes, groentesticks, pickle sticks en de nacho's.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen