Een zee van smaken op flinterdunne carpaccio. Zilt en kruidig golven het gerecht tussen zee en het diner. Lichtvoetig, verantwoord...
Goudkleurige terrine van gerookte wortel en zachte prei. Het frisgroen van dille-olie, een krokantje met spinazie en Amsterdamse uitjes zorgen...
Heb je tijdens de komkommertijd meer ruimte in de keuken voor een creatief voorgerecht? Ga dan aan de slag met ...
De krentenwegge is een bekend feestbrood uit Overijssel. Dit luxe krentenbrood zit vol krenten en wordt soms belegd met kaas...
Veel vleesliefhebbers zien met de feestdagen graag een goed stuk vlees op tafel. Verras je cliënten met hertenprocureur: makkelijk te...
Veel vleesliefhebbers zien met de feestdagen graag een goed stuk vlees op tafel. Serveer daarom dit bijzondere voorgerecht met wild...
Moonfish kan gebruikt worden voor salades, sushi of carpaccio. Verras je gasten en serveer de vis met meloen charentais, tomatendruppels...
Dit prachtige voorgerecht maak je met onder andere een röstiplaat, serranoham, asperges en bospenen. Heerlijk voor het najaar dus. De...