Bietenrendang met gamba's

Bietenrendang met gamba's

Door: Kenny van Dijk

00:15

€ 3,73 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een Aziatische comfort bowl voor de liefhebber van de Hollandse biet. De Indische rendang is gemaakt met gele bieten, kokosroom, kemirinoot, sambal, kurkuma en limoenblad. Vul aan met Black Tiger garnalen, zwarte rijst en Japanse wokgroenten.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gr rendang geroosterde gele biet
  • 20 gr boemboe rendang
  • 400 gr Black Tiger garnalen 
  • 400 ml kokosnootmelk 8-9%
  • 600 gr rijst royalpearl bio
  • 400 gr japanse wokmix

Bereiding

  1. Ontdooi de gamba's in stromend water.
  2. Kook de rijst in ruim water gaar (ongeveer 25 minuten).
  3. Verwarm de bietenrendang in een pan.
  4. Bak de boemboe in een wok. Voeg de gamba's en de groentemix toe.
  5. Meng de rendang met de gamba's en voeg kokosmelk toe tot gewenste dikte.
  6. Serveer in een diep bord.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen