Bietenspaghetti

Bietenspaghetti

Door: Frank Broenink

00:20

00:10

€ 3,98 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Maak eens een feestje van een simpel gerecht als spaghetti door de standaard opmaak compleet overboord te gooien. Met een cirkel pasta, gember citroengras schuim en de ingredienten als decoratie serveer je een prachtige eetbare winterkrans op het bord.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 720 gr spaghetti large
  • 500 ml rode bietensap bio
  • 80 gr ger.kikkererwten
  • 90 ml pompoencreme
  • 350 gr bloemkool zoetzuur
  • 100 gr vegan roomkaas cream
  • 160 ml cocktail foam ginger
  • 400 gr geroosterde bieten
  • 120 ml hummus

Bereiding

  1. Giet het bietensap in een pan en verdun met een halve hoeveelheid water. Breng aan de kook.
  2. Kook de spaghetti in het bietenwater zoals op de verpakking staat.
  3. Spoel daarna koud.
  4. Verdeel de hummus, pompoencrème en de roomkaas in spuitzakjes.
  5. Leg in een diep bord de spaghetti in een cirkel neer zodat het midden vrij blijft.
  6. Maak vervolgens een mooie compositie van de crème, hummus, bloemkool, bieten en roomkaas.
  7. Leg ook de geroosterde kikkererwten ertussen.
  8. Spuit de foam in het midden van de spaghetti.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen