Blog

Alle posts

Weekmenu: het beste van de beurs
Uitgelicht
Weekmenu: het beste van de beurs

Met al het lekkers dat Bidfood’s leveranciers op de Zorg&food beurs te bieden hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Culinair adviseurs...

De dieetkok maakt alles zelf: 'Niks uit een pak'
Uitgelicht
De dieetkok maakt alles zelf: 'Niks uit een pak'

Elly Baak kon het niet aanzien dat de B&V-opleiding tot dieetkok zou stoppen. Dus nam ze deze opleiding drie jaar...

(Voor)beeldige broccoli
Uitgelicht
(Voor)beeldige broccoli

Groen, gezond en goed geprijsd. De broccoli heeft het allemaal! Barstensvol voedingsstoffen, levert deze groente bijna alle benodigde vitaminen en...

Asperges: 7x gerechten met het witte goud
Asperges: 7x gerechten met het witte goud

De komende weken is het genieten geblazen: het aspergeseizoen is begonnen! Om deze periode ultiem te benutten en alles uit...

Meat-you-halfway: het beste van twee werelden
Meat-you-halfway: het beste van twee werelden

Olijck Foods levert hybride burgers en gehaktballen. Stuk voor stuk met het beste Enkco vlees, véél zeewier en een beetje...

4x lekker lokaal: Utrecht
4x lekker lokaal: Utrecht

In het hart van het land, waar de Zorg & food beurs plaatsvindt, zijn tal van (lokale) lekkernijen te vinden....

De diepte in met food
De diepte in met food

De vakbeurs Zorg & food (voorheen: Zorgtotaal) belicht de rol van voeding in het zorglandschap. Met deze nieuwe opzet gaat...

Gezond smaakt beter
Gezond smaakt beter

Het horecahart van chef-kok Kees van der Wal klopt door in het menu van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein....