Blog

Alle posts

Weekmenu: Frisse start
Weekmenu: Frisse start

Van versgebakken vis, in zijn geheel gegaarde spitskool uit de oven tot een ouderwetse hutspot. We starten het jaar goed...

3 x Lekker: Roti
3 x Lekker: Roti

U kent roti waarschijnlijk als die kruidige Surinaamse schotel met gekookte aardappels, kousenband, eieren en de platbrood ‘pannenkoek’. Maar wist...

Koken volgens de spijswetten
Koken volgens de spijswetten

Willem Jenster werkt zonder Joodse achtergrond in een Joods zorgcentrum. Hier kan hij al zijn creativiteit kwijt, zolang Willem zich...

‘De dieetkok moet blijven’
‘De dieetkok moet blijven’

De zorg kan niet zonder dieetkoks. Als geen ander weten zij een dieet te vertalen naar de lekkerste (en gevarieerde)...

Weekmenu: Herkenbare wintersmaken
Weekmenu: Herkenbare wintersmaken

Voor het laatste weekmenu van het jaar pakken we uit met herkenbare, warme winterse smaken. Van wild tot stoof en...

‘Ik heb nu veel meer energie’
‘Ik heb nu veel meer energie’

Zeventien jaar lang werkte Jeroen van der Maat op de verzekeringsafdeling van een bekend automerk. In 2017 besloot hij zijn...

Kleur de feestdagen
Kleur de feestdagen

Veel goud en brons siert de kersttafel dit jaar, eventueel met een vintage ‘sausje’ erover. Wat uw smaak ook is:...

De maaltijd als hoogtepunt
De maaltijd als hoogtepunt

Kevin Kap (32) weet wat ervoor nodig is om de patiënt te laten genieten van eten en drinken: verse producten,...