Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Blog

Alle posts

4x lekker lokaal: Duits
Uitgelicht
4x lekker lokaal: Duits

In Duitsland worden smaken én porties uitvergroot. Van Imbiss en Kerstmarkt tot Bistro en Biergarten; onze Oosterburen zorgen goed voor...

Uit het blad Op de kaart
Weekmenu: Gewortelde smaak
Uitgelicht
Weekmenu: Gewortelde smaak

In dit weekmenu staan seizoensgroenten uit de volle grond centraal. Kies voor pure, voedzame gerechten die meebewegen met het ritme...

Uit het blad Op de kaart
ChillBits
Uitgelicht
ChillBits

ChillBits, Tiny Bits of Frozen Goodness. Met deze frisse ijsblokjes - gemaakt van geredde groenten en fruit - wilt Maryze...

Uit het veld
Bloeien in de bakkerij
Bloeien in de bakkerij

Bij Bakkerij van Eigen Deeg draait het in de eerste plaats om vakmanschap, en daarnaast om het bieden van een...

Uit het blad
Voeding en leefstijl
Voeding en leefstijl

Judith Stivaktas-Homburg helpt mensen graag op weg naar meer vitaliteit met een gezonde leefstijl. Door voeding gericht in te zetten,...

Uit het blad
Uit de cel, in de koffie
Uit de cel, in de koffie

Grand Café Heilige Boontjes in Rotterdam is een vat vol verhalen. Gruwelijke verhalen soms, maar bijna altijd met een hoopvol...

Uit het blad
Muzikale pleister
Muzikale pleister

Hoe fleur je een verblijf in het ziekenhuis op voor kinderen? Muziek maakt het verschil! In het Wilhelmina Kinderziekenhuis komt...

Uit het blad
Melkboer zonder koeien
Melkboer zonder koeien

De Nieuwe Melkboer maakt yoghurt van soja. Deze is vol van smaak, plus rijk aan eiwitten en vezels. Oftewel: goed...

Uit het blad

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl