Welbewust assortiment

Gezonder en duurzamer zijn de speerpunten van vele initiatieven in de zorg. Van de Green Deal en Goede Zorg Proef Je tot ToekomstProefWe willen de zorg met z’n allen naar een hoger, duurzamer én gezonder niveau tillen. Maar waar te beginnen?

Met het welbewust assortiment helpen we je graag op de goede weg. Om vanuit een weloverwogen, bewuste keuze eten en drinken in te kopen. Waarbij je met gezond verstand bewustere en duurzamere keuzes maakt. Of dat nou geldt voor grab & go, de counter of vending machines

Onze welbewuste opties zijn een eerste stap in de goede richting. Ze sluiten nog niet voor 100% aan op de gestelde kaders, maar zijn wél gezonder en duurzamer dan de reguliere varianten. Met kleine aanpassingen bewegen we samen stap voor stap naar een duurzamer en gezonder aanbod in de zorg.

Het welbewust assortiment is verkrijgbaar in alle soorten en maten: van frisse dorstlessers en hartige tussendoortjes tot zoete lekkernijen. Bewust en weloverwogen geselecteerd voor de zorg. Met als doel nieuwe energie te geven om de (werk)dag goed door te komen. 

Dus kom op, zet ook die eerste stap en maak de bewustere en gezondere keuze voor jezelf, je collega’s én de planeet!