Contact

Heb je tips, vragen, aanvullingen of mis je iets?
Neem contact met ons op via [email protected] 

Veelgestelde vragen

 • Served gaat je helpen om meer plezier in de keuken te krijgen. Door middel van inspirerende weekmenu’s en blogs maken we koken in de zorg leuker en makkelijker.

  1.       Maak een profiel aan en meld je aan. Hulp nodig? Je vindt het stappenplan onder 'Hoe maak ik een profiel aan?'

  2.    In jouw online omgeving kan je gemakkelijk weekmenu's samenstellen. Onze recepten staan al voor je klaar. Klik rechtsboven op de pagina op je naam en vervolgens op profiel.

  3.       In dit scherm kies je voor ‘mijn weekmenu’

  4.       Je kunt 8 weken vooruit plannen, te beginnen bij de huidige week.

  5.       Klik op de gewenste week, en klik vervolgens op ‘nieuw weekmenu samenstellen’.

  6.       Per weekdag selecteer je het gewenste recept door erop te klikken. Met het groene pijltje aan de rechterkant, scrol je gemakkelijk door alle beschikbare gerechten heen.

  7.       Heb je een weekmenu compleet? Klik dan op ‘verder’.

  8.       Nu krijg je een overzicht met het gecreëerde weekmenu. Is het naar wens? Selecteer dan het juiste weeknummer en kies voor ‘opslaan’. Kies voor ‘bekijk opgeslagen weekmenu’s’ voor het overzicht van jouw weekmenu’s.


 • 1.   Klik op aanmelden in de rechterbovenhoek. Heb je nog geen inloggegevens?  Klik dan op ‘ik ben nieuw’.

  2.       Vul de gevraagde gegevens in (naam, email, wachtwoord)
  Zet dan een vinkje bij ‘Ja, ik wil de nieuwbrief ontvangen’ als je op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes en ontwikkelingen.

  3.       Klik op ‘account aanmaken’
  Er verschijnt een groene balk bovenaan het scherm dat je account is aangemaakt. Er wordt een bevestigingsemail verzonden naar het opgegeven emailadres.

  4.       Haal de email op in je mailbox.
  Niets ontvangen? Controleer de map ongewenste items of spam!

  5.       In de email vind je een knop met ‘bevestig hier uw account’. Klik op deze link. Je krijgt de melding dat je account wordt aangemaakt. Even later verschijnt er een inlogscherm in beeld.

  6.       Log in met je gekozen gegevens.

  Welkom bij jouw persoonlijke Served pagina!

 • 1.       Maak een profiel aan en meld je aan. Hulp nodig? Je vindt het stappenplan onder 'Hoe maak ik een profiel aan?'

  2.   In de online omgeving kan je gemakkelijk weekmenu’s samenstellen. Onze recepten staan al voor je klaar.  Klik rechtsboven op de pagina op je naam en vervolgens op profiel.

  3.       In dit scherm kies je voor ‘mijn weekmenu’

  4.       Je kan 8 weken vooruit plannen, te beginnen bij de huidige week.

  5.       Klik op de gewenste week, en klik vervolgens op ‘nieuw weekmenu samenstellen’.

  6.       Per weekdag selecteer je het gewenste recept door erop te klikken. Met het groene pijltje aan de rechterkant, scrol je gemakkelijk door alle beschikbare gerechten heen.

  7.       Heb je een weekmenu compleet? Klik dan op ‘verder’.

  8.       Nu krijg je een overzicht met het gecreëerde weekmenu. Is het naar wens? Selecteer dan het juiste weeknummer en kies voor ‘opslaan’. Kies voor ‘bekijk opgeslagen weekmenu’s’ voor het overzicht van jouw weekmenu’s.

 • Onze culinair adviseurs Kenny en Frank zijn de bedenkers van onze lekkere, gemakkelijke en budgetvriendelijke recepten voor de zorg.

  Naast de receptinspiratie en weekmenu’s op served.nl zijn zij door het hele land te vinden voor kookworkshops en inspiratiesessies voor en bij zorgcentra.

  Wil je Frank en Kenny een keer live ontmoeten? Neem contact met ons op!

 • Maak je geen zorgen, dat kan gebeuren! Ga naar de knop aanmelden, vul je emailadres in en kies voor ‘wachtwoord vergeten’. Er wordt een email gestuurd naar het opgegeven emailadres.

  Heb je de email niet ontvangen? Controleer dan de ongewenste items of spam folder.