Hoe de zorg deze december tóch gezellig en feestelijk maakt

Hoe de zorg deze december tóch gezellig en feestelijk maakt

Door: Ingeborg Prins

Geplaatst op: 22 december 2020

Leestijd: 1 minuut

Ondanks de beperkingen van een nieuwe lockdown gaat de zorg door. De zorg gaat immers áltijd door. Een mooi moment om een aantal organisaties uit te lichten die benadrukken wat wél kan in deze periode. Van hartverwarmende verrassingen tot overheerlijke pre kerstdiners.

Zo kwam de kerstman bij ZinziaZorgroep de Rijnhof op “raambezoek” bij alle bewoners, bereidden de koks van Attent Zorg en Behandeling, Accolade Zorg en Atlant een feestelijk kerstdiner op afstand én dansten de chefs van Horacio Oduber hospital Aruba er op het Nederlandse eiland aan de andere kant van de oceaan op los.

Er werd volop gezelligheid gecreëerd met de meest sfeervolle decoraties: van een kerstdorp à la kerstcentra bij Azora De Meulenbeek tot zelf geknutselde kerststukjes bij Werk Leer Centrum Almelo en unieke zelfgemaakte kaarsen die door Elver Zorg verkocht worden om zo de horeca een steuntje in de rug te geven.

En de meest verrassende decemberwens van dit jaar? Dat moet toch wel het diner voor twee van de dames bij Azora Debbeshoek zijn: ze genoten vlak na pakjesavond van een flink bord friet met mayo én een frikandel speciaal. Smullen! Of zoals de organisatie het zelf zegt: kleine moeite – groot plezier! 


Bent u nieuwsgierig geworden van het bericht? Klik op de link in het artikel en u wordt naar het nieuwsbericht op de sociale media gebracht.     

Wat heeft u deze laatste decemberdagen nog in petto voor uw patiënten en cliënten? 

Served wenst u in elk geval warme feestdagen toe!

Served tipt!

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen