Blog

Alle posts

Feestelijk vega(n)
Feestelijk vega(n)

De plantaardige keuken heeft de toekomst. Plant-based is gezond, duurzaam én verrassend. Volgens culinair adviseurs Kenny van Dijk en Jordy...

Andere Aandacht: 'Smaak heeft tijd nodig'
Andere Aandacht: 'Smaak heeft tijd nodig'

Bij Bellamy's in IJmuiden werken de 'vrienden van de keuken'. Deze koks helpen hun collega's in de horeca én zorg...

Het gezonde alternatief
Het gezonde alternatief

In de ‘Healthy Future’ van Piet van Steenbergen wordt er minder (kristal)suiker en vet geconsumeerd. Voor beide ingrediënten komen steeds...

Bij kauw- of slikproblemen
Bij kauw- of slikproblemen

De presentatie van een gerecht draagt sterk bij aan de eetlust van uw cliënten. Óók bij mensen met slikproblemen, die...

De kracht van de natuur
De kracht van de natuur

Chef-kok Emile van der Staak is overtuigd dat wat goed is voor de natuur, goed is voor de mens. In...

Natuurlijke smaakmakers van Kelvin Lin
Natuurlijke smaakmakers van Kelvin Lin

Progressive Asian Cuisine: zo noemt chef-kok Kelvin Lin zijn keuken. Een manier van koken waarbij hij traditionele smaken worden eert...