Blog

Alle posts

“Eén gram welzijn scheelt een kilo zorg”

In het najaar van 2021 is het zover. Dan kookt het keukenpersoneel bij Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder weer alle...

“Het beste van twee werelden”

Bart Bliek, senior voedingsproductie bij Tergooi Ziekenhuis, moest er in het begin niets van hebben. Grillen op een ‘barbecue van...

Man met een missie

Na vier tropische jaren op Aruba is Werner Drent weer terug in Nederland. Bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk...

"Eten moet gewoon lekker zijn"

Een aantal jaar na het fuseren van het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietland ziekenhuis nemen we een kijkje in...

"Je bent wat je eet"

Als voormalig horeca chef-kok en gastvrijheidscoach weet Gerrit Dijkman alles van gastronomie en goed gastheerschap. Het lepeltje rechts van de...

5300 stuks verse speculaas bij Beek & Bos

Een huisgemaakte Sinterklaas traktatie voor alle bewoners van het zorgcentrum. In het Limburgse Beek & Bos draaien ze er de...