Blog

Alle posts

Weekmenu: Frisse start
Weekmenu: Frisse start

Van versgebakken vis, in zijn geheel gegaarde spitskool uit de oven tot een ouderwetse hutspot. We starten het jaar goed...

Weekmenu: Herkenbare wintersmaken
Weekmenu: Herkenbare wintersmaken

Voor het laatste weekmenu van het jaar pakken we uit met herkenbare, warme winterse smaken. Van wild tot stoof en...

Weekmenu: December
Weekmenu: December

In december mag het allemaal net iets méér zijn: lekker én luxe, met een flinke dosis beleving. Laat u inspireren...

Weekmenu: Koken met noten
Weekmenu: Koken met noten

Noten zijn dé eiwitbronnen vol goede vetten. Ze zijn er in alle soorten, maten en smaken. Van gebrand tot geroosterd,...

Weekmenu heerlijke herfst
Weekmenu heerlijke herfst

Laat u inspireren door het veelzijdige aanbod van de herfst. Van prei tot pompoen en van linzen tot orzo: er...

Een fruitige nazomer
Een fruitige nazomer

We zijn er nog niet helemaal aan toe om de zomer los te laten. En exact dat moment van de...

Zomervakantie
Zomervakantie

De zomerperiode leent zich uitstekend om gerechten te bereiden die doen denken aan de vakantie. Met de zomerzon in gedachten...

Buiten Eten
Buiten Eten

Het zonnetje schijnt, de temperatuur stijgt, en met een beetje geluk staat er zelfs een heerlijk briesje: dit is hét...