Belgisch stoofpotje

Belgisch stoofpotje

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:50

€ 7,22 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Gestoofde rundvleesstukjes in Belgisch bier met champignons, wortel, kaneel en peterselie. Loopt het water je daarvan ook direct in de mond? Serveer er gestoofde appeltjes en Provençaalse aardappeltjes bij en dit herfstgerecht is compleet!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1200 gram Belgisch stoofpotje
  • 1600 gram appeltjes
  • 1600 gram Provençaalse aardappelen 
  • 5 gram peterselie

Bereiding

1. Verwarm dit gerecht in een voorverwarmde oven op 125 graden.

2. Prik een gaatje in de verpakking en laat het in ongeveer 50 min op temperatuur komen.

3. Verdeel de inhoud over de borden en garneer af met wat peterselie.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel