Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Bietencarpaccio

Bietencarpaccio

Door: Kenny van Dijk & Frank Broenink

00:10

€ 2,82 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een feestelijk vegetarisch hapje van dunne plakjes biet, afgemaakt met roomkaas en groentechips met als finishing touch wat sla en cress. Extra leuk om te serveren rond de feestdagen!


Ingrediënten voor 1 personen

  • 1 st bietencarpaccio
  • 30 gram roomkaas
  • 20 gram groentechips
  • 2 st salad pea cress
  • 0,1 st frisee
Bestel bij Bidfood

Bereiding

1. Doe de roomkaas in een spuitzak.

2. Spuit dopjes roomkaas op het bord.

3. Leg de bietencarpaccio netjes op het bord.

4. Spuit roomkaas in dopjes op de bietencarpaccio.

5. Zet groentechips in de dopjes roomkaas.

6. Spuit balsamico glaze over de bietencarpaccio.

7. Dresseer af met cress en sla.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl