Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Bunte Bissen

Bunte Bissen

Door: Kenny van Dijk

00:15

€ 0,82 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Knapperige Reibekuchen, rijk belegd met stevige pompoencrème en Schwarzwalder Schinken. Frisse doperwten en geroosterde bieten zorgen voor een aardse bite, terwijl Gewürzgurken van gefermenteerde mosterd en dille het gerecht een frisse, aromatische kick geven. Een kleurrijk tussendoortje dat traditie met nieuwe smaken laat spreken.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 480 gr reibekuchen
  • 80 ml pompoencrème 
  • 80 gr schwarzwalderschinken
  • 40 gr doperwten
  • 40 gr geroosterde bieten
  • 20 gr mosterdzaad gefermenteerd
  • 10 gr dille
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Bak de reibekuchen voor 15 minuten in de oven op 190 graden.
  2. Schep de pompoen crème op de kuchen.
  3. Meng de doperwten met gesneden dille en de mosterdzaad.
  4. Leg een plak schinken op de pompoen crème, voeg stukjes biet toe en garneer met de gurken gerwüz.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl