Door: Kenny van Dijk
00:15
€ 0,82 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Knapperige Reibekuchen, rijk belegd met stevige pompoencrème en Schwarzwalder Schinken. Frisse doperwten en geroosterde bieten zorgen voor een aardse bite, terwijl Gewürzgurken van gefermenteerde mosterd en dille het gerecht een frisse, aromatische kick geven. Een kleurrijk tussendoortje dat traditie met nieuwe smaken laat spreken.
Ingrediënten voor 8 personen
- 480 gr reibekuchen
- 80 ml pompoencrème
- 80 gr schwarzwalderschinken
- 40 gr doperwten
- 40 gr geroosterde bieten
- 20 gr mosterdzaad gefermenteerd
- 10 gr dille
Bereiding
- Bak de reibekuchen voor 15 minuten in de oven op 190 graden.
- Schep de pompoen crème op de kuchen.
- Meng de doperwten met gesneden dille en de mosterdzaad.
- Leg een plak schinken op de pompoen crème, voeg stukjes biet toe en garneer met de gurken gerwüz.