Door: Kenny van Dijk
00:00
€ 3,18 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Een zee van smaken op flinterdunne carpaccio. Zilt en kruidig golven het gerecht tussen zee en het diner. Lichtvoetig, verantwoord en feestelijk: een spel van texturen met een knisperende bite van de pappadums.
Ingrediënten voor 8 personen
- 500 gr hybride rund carpaccio
- 104 gr pappadums
- 40 gr pesto basilicum
- 20 gr rode ui zoetzuur
- 20 gr kapperappeltjes
- 60 gr mini pepertjes
- 10 ml olijfolie
- 10 gr salade mix
- 40 gr rucola
- 40 gr tuinbonen
Bereiding
- Frituur de pappadums en laat het goed afkoelen.
- Hak de kappertjes, snijd de rode uitjes en laat de mini pepertjes goed uitlekken.
- Meng de pepers, kappertjes en uitjes door elkaar met de olijfolie tot salsa.
- Meng de sla en de salade mix.
- Verdeel de carpaccio over de pappadums en verdeel de salade over de carpaccio.
- Verdeel de salsa over de salade en maak af met de pesto.
- Voeg als laatste gekruimelde tuinbonen toe aan de carpaccio.
