Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Carpaccio tussen land en zee

Carpaccio tussen land en zee

Door: Kenny van Dijk

00:00

€ 3,18 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Een zee van smaken op flinterdunne carpaccio. Zilt en kruidig golven het gerecht tussen zee en het diner. Lichtvoetig, verantwoord en feestelijk: een spel van texturen met een knisperende bite van de pappadums.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 500 gr hybride rund carpaccio
  • 104 gr pappadums
  • 40 gr pesto basilicum 
  • 20 gr rode ui zoetzuur
  • 20 gr kapperappeltjes
  • 60 gr mini pepertjes
  • 10 ml olijfolie 
  • 10 gr salade mix 
  • 40 gr rucola 
  • 40 gr tuinbonen
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Frituur de pappadums en laat het goed afkoelen.
  2. Hak de kappertjes, snijd de rode uitjes en laat de mini pepertjes goed uitlekken.
  3. Meng de pepers, kappertjes en uitjes door elkaar met de olijfolie tot salsa. 
  4. Meng de sla en de salade mix.
  5. Verdeel de carpaccio over de pappadums en verdeel de salade over de carpaccio.
  6. Verdeel de salsa over de salade en maak af met de pesto. 
  7. Voeg als laatste gekruimelde tuinbonen toe aan de carpaccio. 

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl