Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Chocolade charcuterie

Chocolade charcuterie

Door: Kenny van Dijk

00:30

00:10

€ 19,72 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Dit vrolijke dessert is een zoete twist op de charcuterie-plank; een mix van gebrande nootjes, aardbeien, frambozen, popcorn en zoute pretzels in gesmolten chocolade. Verdeel alles mooi over een plank en garneer de ‘charcuterie’ met zoete atsina cress.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 150 gr pure en melkchocolade bloemen
  • 400 gr Hollandse kleine aardbeien
  • 80 gr atsine cress
  • 125 gr Hollandse frambozen 
  • 180 gr melkchocolade 
  • 180 gr zoute pepsels
  • 30 gr popcorn sweet&salty
  • 66 gr oreo cookies
  • 200 gr notenmelange ongezouten 
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Brand de noten kort in de oven. 
  2. Laat de noten goed afkoelen.
  3. Smelt de chocolade, haal de noten er door heen en leg ze op ]bakpapier.
  4. Doe dit ook met de aardbeien en de pepsels (als je nog kruimels van de koekjes of snoepjes over hebt, strooi deze over de warm chocolade heen).
  5. Verdeel alles mooi op een houten plank.
  6. Garneer de plank af met de atsine cress.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl