Crêpe suzette taart

Crêpe suzette taart

Door: Kenny van Dijk

00:10

04:00

€ 3,62 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Steel de show met deze laagjestaart van crèpe suzette, tiramisu, sinaasappel marmelade en caramel swirl. Stapel de ‘belegde’ crèpes op elkaar en eindig met een crèpe. Smeer de buitenkant in met tiramisu mousse en garneer met mandarijnpartjes en toffee-caramel saus.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1200 gr flensjes 
  • 1000 ml tiramisu
  • 500 ml toffee en caramel topping
  • 312 gr mandarijnpartjes
  • 370 gr sinaasappel marmelade

Bereiding

  1. Ontdooi de crêpes.
  2. Klop de tiramisu stevig op en zet een kwart alvast in de koelkast.
  3. Begin met een crêpe, een laagje tiramisu mousse en een swirl van karamel.
  4. Leg daarop een crêpe en smeer deze in met een beetje marmalade. 
  5. Maak een dun laagje tiramisu mousse. 
  6. Herhaal dit en stapel de crêpes op tot de mousse op is en eindig met een crêpe.
  7. Pak de tiramisu uit de koekast en smeer de buitenkant van de toren netjes in met de mousse.
  8. Garneer de taart af met de mandarijnpartjes en de karamel swirl. 

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel