Door: Kenny van Dijk
00:15
€ 2,81 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Geef een bijzondere twist aan de traditionele soepmaaltijd. Deze oosterse variant is voedzaam en verrassend! Kook de bouillon met miso pasta en serveer die in een kom met noodles, tofublokjes, gyoza, paksoi, shiitake en edamame. Garneer de soep voor het serveren met gebakken uitjes voor extra smaak en beleving.
Ingrediënten voor 8 personen
- 320 gr groenten gyoza
- 400 gr soba noedels
- 250 gr shanghai paksoi
- 240 gr tofu
- 400 gr gepelde edamame bonen
- 400 gr mini shiitake
- 40 gr miso pasta
- 50 gr groentebouillon
- 24 gr gebakken uien
Bereiding
- Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking en spoel ze koud af.
- Kook de groentebouillon met 2 liter water en voeg de miso pasta toe.
- Stoom de gyoza's, paksoi, shiitake en edamame in de oven.
- Leg de noedels in een diepe soepkom en leg de gyoza, paksoi, shiitake en edamame bovenop de noedels.
- Snijd de tofu voorzichtig in blokjes en voeg deze toe aan noedels.
- Giet de warme bouillon in de kom over de noedels.
- Garneer met de gebakken uitjes.