Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Espresso & air

Door: Kenny van Dijk

00:20

04:00

€ 0,85 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Sluit je diner in stijl af met een zijdezachte pannacotta geïnspireerd op de bekende mocktail. De luchtige koffie ’wolk’ in stijl van Haagse bluf en de espresso-crunch geven een bitterzoete nuance en een knapperige bite.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 30 gr frappé koffie (poedervorm)
  • 560 ml panna cotta (vloeibaar)
  • 40 ml aquafaba
  • 20 gr crumble van donkere chocolade met espresso smaak
  • 20 gr kristalsuiker wit
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Smelt de panna cotta. 
  2. Meng een scheutje panna cotta met 20 gram frappe en 2 kopjes espresso.
  3. Schenk de rest van de panna cotta erbij en meng goed door.
  4. Schenk de panna cotta in de glazen en laat in de koeling opstijven voor minimaal 4 uur.
  5. Klop de aquafaba met de suiker stijf. Wanneer pieken ontstaan, klop de overige 10 gram frappe door de schuim. 
  6. Strijk de aquafaba over de panna cotta en garneer met de crumble.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl