Door: Kenny van Dijk
00:20
04:00
€ 0,85 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Sluit je diner in stijl af met een zijdezachte pannacotta geïnspireerd op de bekende mocktail. De luchtige koffie ’wolk’ in stijl van Haagse bluf en de espresso-crunch geven een bitterzoete nuance en een knapperige bite.
Ingrediënten voor 8 personen
- 30 gr frappé koffie (poedervorm)
- 560 ml panna cotta (vloeibaar)
- 40 ml aquafaba
- 20 gr crumble van donkere chocolade met espresso smaak
- 20 gr kristalsuiker wit
Bereiding
- Smelt de panna cotta.
- Meng een scheutje panna cotta met 20 gram frappe en 2 kopjes espresso.
- Schenk de rest van de panna cotta erbij en meng goed door.
- Schenk de panna cotta in de glazen en laat in de koeling opstijven voor minimaal 4 uur.
- Klop de aquafaba met de suiker stijf. Wanneer pieken ontstaan, klop de overige 10 gram frappe door de schuim.
- Strijk de aquafaba over de panna cotta en garneer met de crumble.