Frambozen espuma

Frambozen espuma

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

€ 2,14 p.p.

Beoordeling:

Speciaal voor de liefhebbers van een luchtig toetje dat niet te zwaar op de maag valt: een heerlijk fris frambozen dessert.

Espuma is Spaans voor schuim; anders dan mousse is dit schuim dus extra luchtig. Lekker fris met Griekse yoghurt en nét dat beetje extra zoetigheid van de chocolade.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 250 ml espuma
  • 60 gram frambozen
  • 16 stuks frambozen kroepoek
  • 400 ml Griekse yoghurt
  • 8 stuks pure choco dobla
  • 4 gram atsina cress

Bereiding

1. Verhit de frituurpan en frituur de kroepoek wanneer het vet heet genoeg is om in te frituren. (Tip: dit kan ook een dag van tevoren!)

2. Schep de yoghurt in een spuitzak.

3. Spuit de yoghurt in toefjes op de borden of schaaltjes.

4. Verdeel de frambozen. Reken ongeveer 3 frambozen per persoon.

5. Spuit de espuma (schuim) er ook in toefjes bij.

6. Maak het gerecht af met chocolade en cress.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel