Door: Martin Ambachtsheer
00:10
€ 3,3 p.p.
Breng een ode aan de liefde met dit ijskoude dessertsoepje van frambozen en alcoholvrije prosecco. De combinatie van rood fruit, witte chocolade ijs en de strooihartjes van Dobla geven deze frambozen gazpacho een romantisch tintje. Serveer in een mooi diep pastabord met brede rand en gebruik deze rand om op te garneren.
Ingrediënten voor 8 personen
- 800 gram frambozen
- 500 ml procecco alcoholvrij
- 80 gram suiker
- 400 gram witte chocolade ijs
- 16 stuks sweet bites
- 1 doosje honny cress
- 20 gram dobla hartjes
Bereiding
1. Verwarm de frituur.
2. Doe de frambozen samen met de suiker en prosecco in een kom en mix deze fijn.
3. Frituur de frambozen kroepoek en vang deze op in wat keuken papier.
4. Verdeel wat knettersuiker die bij de kroepoek zit.
5. Schep mooie bollen ijs.
6. Verdeel de soep en leg in het midden een bolletje ijs.
7. Garneer je soep af met cress, kroepoek en de chocolade hartjes.