Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Frambozen kombucha

Frambozen kombucha

Door: Frank Broenink

00:10

€ 0,84 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Fris, fruitig en een tikkeltje zoet. Proef je de zomer al? De natuurlijke zure tonen van de kombucha combineren prachtig met de aroma van frambozen. Heerlijk met een ijsklontje op een warme dag.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 100 gr frambozen
  • 5 gr gedroogde hibicus
  • 500 ml basis recept kombucha
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Kneus de frambozen licht en voeg ze toe aan de fles.
  2. Voeg hibiscus toe (los of in een papieren theezakje).
  3. Giet de kombucha (basis recept) erbij, tot 2 cm onder de rand.
  4. Sluit de fles af laat 2–3 dagen staan op kamertemperatuur. Let op: Zorg dat je de fles dagelijks ontlucht. Hibiscus geeft snel druk!
  5. Optioneel: zeef na fermentatie en zet de fles koel.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl