Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Gebakken gnocchi met jackfruit bolognese

Gebakken gnocchi met jackfruit bolognese

Door: Kenny van Dijk

00:15

€ 4,8 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Jonge jackfruit heeft een vlezige structuur en geeft een lekkere bite aan deze vegetarische pasta Bolognese met gnocchi, gegrilde groenten en spinazie. 

Tip: strooi voor het opdienen een handjevol walnoten ‘kaas’ over het gerecht.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 600 gr jackfruit bolognese
  • 1000 gr gnocchi naturel
  • 300 gr courgette rond gegrild
  • 40 gr walnoten gepeld
  • 40 gr edelgist vlokken
  • 125 gr baby spinazie 
  • 300 gr aubergine rond gegrild
  • 300 gr paprika rood/geel gegrild
  • 20 ml olijfolie pomace sansa
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Snijd de groenten doormidden en verwarm ze gedurende 10 minuten in de oven op 180 graden.
  2. Verwarm de jackfruit in een pan.
  3. Bak de gnocchi in olijfolie op hoog vuur en laat goed bakken. Let op: niet teveel schudden!
  4. Hak de walnoten samen met de edelgist en zet apart.
  5. Voeg de spinazie en de gegrilde groenten op het laatste moment toe aan de gnocchi en schep alles door elkaar.
  6. Strooi de walnoten "kaas" over het gerecht als finishing touch.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl