Gebakken makreel met bospeen

Gebakken makreel met bospeen

Door: Frank Broenink

00:30

€ 3,69 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Met dit recept geef je een vernieuwende twist aan gebakken vis met worteltjes. Van gekookte wortelslierten die voor pasta door kunnen gaan tot aardappelpuree en gebakken spinazie.


Ingrediënten voor 1 personen

  • 150 gr makreelfilet met vel
  • 0,2 bosje bospeen
  • 180 gr mash de luxe
  • 100 gr spinazie gewassen
  • 20 gr basis dressing
  • 4 gr port rood ruby
  • 20 ml sushi azijn

Bereiding

  1. Controleer de makreel op graat en bloem deze op de huid. Gaar daarna op middelhoog vuur.
  2. Schil de bospeen en blijf daarna op één plek doorschillen zodat er lange geschilde banen overblijven.
  3. Kook de bospeen in water en zout en giet na drie minuten af. Besprenkel met de sushi azijn.
  4. Maak de mouseline warm en Bak de spinazie in een pan.
  5. Voeg een beetje port toe bij de basisdressing.
  6. Dresser het bord en eet smakelijk!

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen