Door: Frank Broenink
00:30
€ 3,69 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Met dit recept geef je een vernieuwende twist aan gebakken vis met worteltjes. Van gekookte wortelslierten die voor pasta door kunnen gaan tot aardappelpuree en gebakken spinazie.
Ingrediënten voor 1 personen
- 150 gr makreelfilet met vel
- 0,2 bosje bospeen
- 180 gr mash de luxe
- 100 gr spinazie gewassen
- 20 gr basis dressing
- 4 gr port rood ruby
- 20 ml sushi azijn
Bereiding
- Controleer de makreel op graat en bloem deze op de huid. Gaar daarna op middelhoog vuur.
- Schil de bospeen en blijf daarna op één plek doorschillen zodat er lange geschilde banen overblijven.
- Kook de bospeen in water en zout en giet na drie minuten af. Besprenkel met de sushi azijn.
- Maak de mouseline warm en Bak de spinazie in een pan.
- Voeg een beetje port toe bij de basisdressing.
- Dresser het bord en eet smakelijk!