Gevulde herfstsoep

Gevulde herfstsoep

Door: Kenny van Dijk

00:15

€ 1,41 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Serveer de smaken van het seizoen met een volle maaltijdsoep van gepureerde witlof, appel-peer chutney, walnoten en walnotenolie. Een blend van verrukkelijke smaakmakers vol vezels, vitamines en mineralen!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gr witlof sous-vide gegaard
  • 40 gr gepelde walnoten
  • 10 ml walnootolie
  • 500 ml sojaroom
  • 160 gr appel peer chutney
  • groentebouillon
  • maizena

Bereiding

  1. Pureer de witlof tot een gladde massa.
  2. Kook 1 liter water met 20 gram groentebouillon en de sojaroom. 
  3. Meng de witlofpuree door de soepbasis en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
  4. Schenk de soep in kommen en garneer met gehakte walnoten, een schepje appel peer chutney en een scheutje walnoot olie.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel