Door: Kenny van Dijk
00:15
€ 1,41 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Serveer de smaken van het seizoen met een volle maaltijdsoep van gepureerde witlof, appel-peer chutney, walnoten en walnotenolie. Een blend van verrukkelijke smaakmakers vol vezels, vitamines en mineralen!
Ingrediënten voor 8 personen
- 800 gr witlof sous-vide gegaard
- 40 gr gepelde walnoten
- 10 ml walnootolie
- 500 ml sojaroom
- 160 gr appel peer chutney
- groentebouillon
- maizena
Bereiding
- Pureer de witlof tot een gladde massa.
- Kook 1 liter water met 20 gram groentebouillon en de sojaroom.
- Meng de witlofpuree door de soepbasis en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
- Schenk de soep in kommen en garneer met gehakte walnoten, een schepje appel peer chutney en een scheutje walnoot olie.