Door: Martin Ambachtsheer
00:10
€ 2,29 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Trakteer je cliënten voor de lunch eens op een uitstapje naar het Amerikaanse Texas! Anders dan de traditionele hotdog, staat deze Texaanse versie bekend om de dikkere worst en pittige saus of chili als topping. In dit recept gebruiken we uienchutney en sambal, maar alles is mogelijk. Varieer gerust!
Ingrediënten voor 8 personen
- 8 broodjes
- 60 gram kropsla
- 8 stuks hotdog
- 120 gram gebakken uien
- 80 gram cocktail tomaatjes
- 200 ml mayonaise
- 50 ml milde sambal
- 4 gram hippo tops
Bereiding
1. Meng de mayonaise en sambal door elkaar.
2. Pluk en was de kropsla.
3. Snijd het broodje open.
4. Leg wat kropsla in het broodje.
5. Bak de hotdogs.
6. Smeer wat uienchutney op de sla en leg hierop de hotdog.
7. Garneer je broodje met sambal- mayo, tomaatjes en hippo tops.