Door: Martin Ambachtsheer
00:20
€ 0,58 p.p.
Natuurlijk kennen we allemaal de kant-en-klare variant, maar eerlijk is eerlijk: huisgemaakte eiersalade smaakt het allerlekkerst! En of je dit gerecht nou speciaal voor Pasen of juist voor een uitgebreide weekendlunch bereidt, de cliënten zullen er vast en zeker van smullen!
Ingrediënten voor 8 personen
- 8 stuks eieren
- 200 ml mayonaise
- 80 gram rode paprika
- 50 gram uien
- 10 gram bieslook
- 40 ml mosterd
Bereiding
1. Zet de eieren op in koud water.
2. Breng deze aan de kook.
3. Kook de eieren in 8 minuten hard.
4. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
5. Hak de bieslook grof.
6. Spoel de eieren na 8 minuten koud en pel ze.
7. Snijd ze vervolgens in blokjes en meng met de ui, paprika en bieslook.
8. Voeg ook mayonaise, mosterd, peper en zout toe.
9. De eiersalade is klaar om te serveren! Heerlijk op een toast of beschuitje.