Kerstkrans petit grand dessert

Kerstkrans petit grand dessert

Door: Kenny van Dijk

00:10

00:00

€ 3,97 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Besluit jouw feestmaal in stijl met deze bijzondere kerstkrans van in ruby en witte chocolade gedipte slagroomsoesjes met parels van framboos. Decoreer het grand dessert met de Dough chi kaneel churro, Franse macarons, munt en minitruffels in een kerstachtig ‘landschap’ van zoete traktaties. Laat jouw gasten delen in de feestvreugde én het dessert!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 8 st Dough Chi kaneel churro (ijsbolletjes in deeg) 
  • 16 st Franse macarons
  • 24 st slagroomsoesjes
  • 50 gr ruby callets
  • 50 gr witte chocolade callets 
  • 200 gr tiramisu crème
  • 16 st mini truffels 
  • 5 gr goud- en zilverparels
  • 5 gr munt 
  • 5 gr frambozenparels

Bereiding

  1. Smelt de chocolade callets en dip de koude slagroomsoesjes erin. Dip daarna de slagroomsoesjes in de parels en zet even aan de kant.
  2. Pak een grote, mooie ronde schaal.
  3. Bouw het dessert afwisselend in een mooie krans.
  4. Voeg als laatste de Dough Chi toe. Let op, serveer hierna snel het dessert want deze kleine ijsbolletjes smelten langzaam! 
  5. Decoreer eventueel vlug met kerstballen en winter takken voor éxtra feest! 

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel