Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Kibbeling

Kibbeling

Door: Martin Ambachtsheer

00:10

€ 1,05 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Vrijdag visdag? Of je op vrijdag tot een feestelijke afsluiter van de week besluit, of juist op een geheel andere dag voor een lekker visje kiest, deze kibbeling is zeker het overwegen waard! In dit recept serveren we de kibbeling als lunch, met verse peterselie, citroen en knolooksaus, maar deze gefrituurde blokjes kabeljauw lenen zich ook uitstekend voor de avondmaaltijd. Lekker met frietjes en salade. 

Tip: serveer eens met remouladesaus! De friszure smaak past perfect bij de knapperige, zoute kibbeling.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gram kibbeling van kabeljauw
  • 1 bosje verse peterselie
  • 1 citroen
  • Knoflook- of remouladesaus
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Zet de frituurpan aan en verwarm tot 175 graden.
  2. Hak intussen de peterselie fijn.
  3. Was en snijd de citroen in partjes.
  4. Frituur de kibbeling een minuut of 7 in de frituurpan.
  5. Serveer met knoflook- of remouladesaus.
  6. Eet smakelijk!

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl