Kippenragout met aardappelpuree

Kippenragout met aardappelpuree

Door: Martin Ambachtsheer

00:05

00:55

€ 3,74 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Gegaarde stukjes kippenvlees met champignons en bieslook in een romige saus: opnieuw een Franse klassieker! Lekker met aardappelpuree, sperziebonen en een goed glas wijn, maar ook een fijne afwisseling als lunchgerecht met een broodje en wat sla. 


Ingrediënten voor 8 personen

  • 800 gram kippenragout
  • 1600 gram sperziebonen
  • 1600 gram aardappelpuree
  • 10 gram peterselie

Bereiding

1. Zet de oven aan op 100 graden hete lucht.

2. Prik in alle bakjes een gaatje.

3. Verdeel de bakjes in de oven en laat in 1 uur op temperatuur komen. 

4. Verdeel de componenten over de borden en garneer het gerecht af met wat vers gehakte peterselie.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen