Door: Frank Broenink
00:15
€ 0,68 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Deze variant smaakt net zo verfrissend zoals hij klinkt. De kiwi zorgt voor de zoete tonen en de munt zorgt voor een koele frisheid. Ideaal als opkikker op een warme dag.
Ingrediënten voor 8 personen
- 0,5 st kiwi gold
- 12 gr munt
- 5 ml citroensap
- 500 ml basis recept kombucha
Bereiding
- Schil de kiwi en snijd in reepjes.
- Voeg kiwi en munt in de fles.
- Voeg eventueel citroensap toe.
- Vul aan met kombucha en sluit de fles af.
- Laat 2 tot 3 dagen fermenteren bij kamertemperatuur.
- Ontlucht de fles dagelijks, want fruit zorgt voor druk. Kiwi zeker!
- Bewaar de fles koel. Bij voorkeur al na 2 dagen, dan blijft de kleur frisser.
