Door: Kenny van Dijk
00:05
€ 1,3 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Qua smaak en bite gaat er weinig boven de frikandellen van Le Frique. De ‘Classique Vegan’ is gemaakt van jackfruit, plantaardige eiwitten en specerijen. Snijd de frikandel overdwars in en serveer met viyonnaise en paprikasaus (de ‘curry-versie’) of viyonnaise en truffel-ketchup (de ‘ketchupvariant’). Tip: garneer met affila cress en crumble (geroosterde ui en tomaat).
Ingrediënten voor 8 personen
- 480 gr class frikandel veg
- 40 gr gevulde paprikasaus
- 40 gr nat.sauce viyonnaise
- 10 gr crumble geroost.uien
- 0,25 st affilla cress
- 480 gr class frikandel veg
- 40 gr truffel ketchup
- 40 gr nat.sauce viyonnaise
- 5 gr crumble geroost.uien
- 5 gr crumble tomaat
- 10 gr truffelcarpaccio zom
Bereiding
Team curry
- Snijd de frikandelen voor de helft in over de gehele lengte.
- Bak de frikandellen in de oven, frituur of airfryer.
- Vul een spuitzakje met de viyonnaise en leg een dun streepje over de frikandel.
- Vul een spuitzakje met de paprikasaus en spuit deze naast de viyonnaise.
- Garneer met de ui crumble en afilla cress.
Team ketchup
- Snijd de frikandelen voor de helft in over de gehele lengte.
- Bak de frikandellen in de oven, frituur of airfryer.
- Vul een spuitzakje met de viyonnaise en leg een dun streepje over de frikandel.
- Vul een spuitzakje met de truffelketchup en spuit deze naast de viyonnaise.
- Garneer met de ui en tomaten crumble en als laatste de stukjes truffel.