Broodje met linzencurry salade met mango

Broodje met linzencurry salade met mango

Door: Kenny en Frank

00:05

€ 1,83 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Dit recept is onderdeel van het SALADE&co concept.

&co is een plug & play concept: de receptuur, menucalculaties en zelfs de communicatie naar de eindgebruiker staan voor je klaar. Het is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen die beter willen inspelen op de vraag naar gezonde broodjes en salades. Een ideale aanvulling van het assortiment, geschikt voor op locatie of onderweg én je biedt zo een constante kwaliteit voor de juiste prijs.


Ingrediënten voor 1 personen

  • 60 gr linzen
  • 5 gr Thaise gele curry
  • 5 gr rode uien 
  • 15 gr komkommer julienne
  • 5 gr dadelstukjes 
  • 5 gr bosuitjes 
  • 20 gr naturel alpo yoghurt
  • 15 gr winterpeen julienne
  • 1 st volkoren tarwebol 
  • 10 gr veldsla
  • 10 gr mango chutney 
  • 10 gr doperwten

Bereiding

  1. Ontdooi de doperwten en bak het broodje.
  2. Meng de alpro met de currypasta.
  3. Spoel de linzen af en meng samen met de ui, komkommer, dadel, winterpeen en doperwten door de currysaus.
  4. Snijd het broodje doormidden.
  5. Leg de sla op het broodje en leg daar de linzen curry salade op.
  6. Smeer de bovenkant van het broodje in met de chutney.
  7. Garneer met de bosui en leg de bovenkant op het broodje.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel