Door: Kenny van Dijk
00:30
€ 1,58 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Steek de handen uit de mouwen voor deze unieke marsepein ravioli's gevuld met oreo-roomkaas. Friszoete aardbeiencoulis, Honny Cress en witte chocoladekrullen maken van elke hap een klein, feestelijk cadeautje vol verrassingen.
Ingrediënten voor 8 personen
- 400 gr marsepein
- 1 gr poederkleur rood
- 1 gr poederkleur groen
- 40 gr koekkruimels vanille
- 150 roomkaas (plantaardig)
- 40 gr aardbeiencoulis
- 40 gr honny cress
- 40 gr witte chocolade krullen
Bereiding
- Kleur de marsepein: kneed de ene helft rood en de andere groen.
- Rol beide kleuren uit en snijd in gelijke stroken (van ongeveer 1 cm breed).
- Leg de stroken om en om tegen elkaar op het bakpapier, druk aan, en rol voorzichtig uit tot één dunne plak.
- Meng verkruimelde oreo’s met plantaardige roomkaas tot een stevige crème.
- Spuit wat dotjes roomkaas op de helft van de plak. Houd rekening met de afstand tussen de dotjes.
- Sla de andere helft over de helft met dotjes en druk zachtjes aan.
- Gebruik een steker om cirkels te maken of snijd met een ravioli mes kartelrandjes.
- Serveer met de aardbeien coulis honny cress en de choco krullen (alsof het kaas is).