Moonfish carpaccio

Moonfish carpaccio

Door: Frank Broenink

00:30

00:05

€ 3,57 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Moonfish kan gebruikt worden voor salades, sushi of carpaccio. Verras je gasten en serveer de vis met meloen charentais, tomatendruppels en yuzu parels als origineel voorgerecht.

Dit recept is gepresenteerd op het Served event "Feestelijk najaar" in oktober 2022.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 640 gr gerookte moonfish carpaccio
  • regendruppels tomaat
  • 30 gr oliva verde liquda piperra
  • 8 st kroepoek seaweed nori
  • 1 st meloen charentais
  • 10 gr gastronomische parels yuzu
  • cocktail foam ginger-lemongrass
  • 0,2 st krulandijvie frisee
  • 5 gr bieslook

Bereiding

  1. Leg de carpaccio op een sierlijk bord. 
  2. Maak van de meloen charentais mooie bolletje (tip: gebruik een pomme paris boor). 
  3. Dresseer de carppacio met de olijfolie, tomaten regendruppels, meloen charentais en yuzu parels. 
  4. Met de frissee en de kruiden als garnering maak je het gerecht af. 

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel