Door: Martin Ambachtsheer
00:05
02:00
€ 3,03 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Als afsluiter van een heerlijk diner presenteren we een dessert van laagjes nougatcrème en marsepein. Aangevuld met verse framboosjes, frambozen mousse en verkruimelde koekjes. Fris, zoet en romig: droom je er ook al bij weg?
Ingrediënten voor 8 personen
- 8 stuks nougat dessert
- 80 ml espuma
- 100 gram frambozen
- 4 gram atsina cress
- 80 gram koekjes
Bereiding
1. Haal de nougat stukjes uit de vriezer.
2. Verkruimel de koekjes.
3. Verdeel wat koekkruimels over de borden en leg hier de nougat op.
4. Laat het dessert even op kamertemperatuur komen.
5. Spuit vlak voor het serveren de espuma in dopjes op het bord en maak het af met frambozen en cress.