Ossobuco

Ossobuco

Door: Martin Ambachtsheer

00:25

€ 6,16 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

In dit traditionele Italiaanse vleesgerecht worden kalfsschenkels langzaam gestoofd met wortel, ui en bleekselderij. Van origine komt ossobuco uit Milaan, maar met de biologische producten van Eco Fields krijgt dit gerecht een lekker Hollands tintje! 


Ingrediënten voor 7 personen

  • 2400 gram ossobuco
  • 800 gram spaghetti
  • 400 ml tomatensaus
  • 10 gram peterselie
  • 1 kg Italiaanse salade
  • 80 ml dressing
  • 30 ml olijfolie

Bereiding

1. Zet een pan water op met wat zout.

2. Breng deze aan de kook en voeg hier de spaghetti aan toe.

3. Doe de tomatensaus in een pan.

4. Verwarm de saus en doe hier de ossobuco bij. Doe dit op laag vuur.

5. Meng de dressing met de salade.

6. Giet de spaghetti af wanneer deze gaar is. 

7. Meng wat olijfolie, peper en zout door de spaghetti.

8. Schep de spaghetti op een bord met wat saus en leg hier een stukje ossobuco op.

9. Serveer de salade erbij.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel