Paneggdict

Paneggdict

Door: Kenny van Dijk

00:10

€ 2,24 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

In dit recept combineren we twee Amerikaanse ontbijtjes tot één voedzaam en kleurrijk ontbijt. We combineren hier natuurlijk de welbekende eggs benedict met avocado, zalm, sla én pancakes. Met het Baked Greenz beslag en de al voor gepocheerde eieren is dit ontbijt echt een fluitje van een cent! Met 10 minuutjes kan men al aanvallen. 


Ingrediënten voor 8 personen

  • 400 gr Baked Greenz Rode Biet
  • 400 gr Baked Greenz pompoen
  • 200 gr avocado blokjes 
  • 8 st gepocheerde eieren
  • 40 ml espuma bearnaisesaus 
  • 160 gr gerookte zalm (getrancheerd)
  • 8 gr bieslook
  • 0,2 st botersla 

Bereiding

  1. Doe de beslagen in aparte spuitzakken en zet de espuma in de bain marie (62 graden).
  2. Spuit in een warm pan met een beetje vetstof "american pancake" formaat pannenkoekjes.
  3. Bak de pannenkoekjes gaar in de pan.
  4. Was ondertussen de sla en snijd de bieslook fijn.
  5. Stapel de pannenkoeken om en om op.
  6. Verwarm de gepocheerde eieren gedurende 90 seconden in gekookt water.
  7. Garneer de bovenste pannenkoek met wat sla, avocado, zalm en het eitje en maak het af met de espuma bearnaisesaus en garneer met bieslook.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel