Door: SALADE&co
00:05
€ 1,72 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Dit recept is onderdeel van het SALADE&co concept.
&co is een plug & play concept: de receptuur, menucalculaties en zelfs de communicatie naar de eindgebruiker staan voor je klaar. Het is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen die beter willen inspelen op de vraag naar gezonde broodjes en salades. Een ideale aanvulling van het assortiment, geschikt voor op locatie of onderweg én je biedt zo een constante kwaliteit voor de juiste prijs.
Ingrediënten voor 1 personen
- 70 gr fusilli volkoren
- 50 gr fricandeau platte bil gekruid en gegrild
- 20 gr tapenade tricolore
- 10 ml panzanella tomatendressing
- 20 gr rucola gewassen
- 5 gr pittenmix saladeverrijker
- 10 gr spinazie baby
Bereiding
- Verdeel de rucola en spinazie in de salade bowl.
- Maak de pasta aan met wat van de tapenade en verdeel deze over de rucola en spinazie.
- Maak vervolgens roosjes van de fricandeau en verdeel ook over de salade.
- Leg in het midden een lepel tapenade.
- Maak af met dotjes dressing en garneer af met de pittenmix.