Door: SALADE&co
00:05
€ 3,27 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Dit recept is onderdeel van het SALADE&co concept.
&co is een plug & play concept: de receptuur, menucalculaties en zelfs de communicatie naar de eindgebruiker staan voor je klaar. Het is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen die beter willen inspelen op de vraag naar gezonde broodjes en salades. Een ideale aanvulling van het assortiment, geschikt voor op locatie of onderweg én je biedt zo een constante kwaliteit voor de juiste prijs.
Ingrediënten voor 1 personen
- 100 gr baby leaf (mesclun) gewassen
- 15 gr rucola gewassen
- 40 gr knolselderij carpaccio
- 30 gr hummus harissa
- 5 gr groene zhug
- 5 gr broad beans smokehouse
- 20 gr paprika geroosterd
- 40 gr quinoa
- 5 ml olijfolie extra vierge
Bereiding
- Leg een bodem met sla in het bord/bak.
- Verdeel de quinoa over de salade heen.
- Vouw de plakken knolselderij en verdeel deze over de salade zodat je de quinoa en sla nog steeds ziet.
- Leg in het midden van de salade een flinke lepel hummus.
- Verdeel de zhug over het geheel (let op niet te veel, het is best sterk).
- Voeg als laatste wat van de geroosterde broad beans toe.