Door: Kenny van Dijk
00:10
01:00
€ 0,44 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Pure chocolademousse combineren we met brownies, geklopte room, hagelslag en zoete kersen. In een glas bouwen we laag op laag, om die vervolgens met een lepel te doorbreken. Zodat alles samensmelt tot één Schwarzwälder Toet. Dit is niet zomaar een nagerecht, maar een ‘Deutsches Fest’.
Ingrediënten voor 8 personen
- 100 ml chocolade mousse
- 60 gr zoete kersen
- 10 gr pure chocolade hagelslag
- 104 gr mini brownies
- 40 ml slagroom
- 40 ml amarena kersen topping
Bereiding
- Ontdooi de brownies en de kersen.
- Klop de slagroom op.
- Klop de chocolade mousse op.
- Snijd de brownies in stukjes.
- Hak de kersen fijn en meng met de helft van de amarena kersen topping.
- Bouw het dessert in laagjes op in een mooi glas en besprinkel met hagelslag.