Sinterklaas tiramisu

Sinterklaas tiramisu

Door: Kenny van Dijk

00:10

05:00

€ 2,22 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Deze huisgemaakte tiramisu is speciaal gemaakt voor Sinterklaas. Mix de tiramisu basis van Debic luchtig en stevig, en gebruik in plaats van lange vingers speculaas en koffie-topping. Laat het dessert opstijven in de koeling en garneer het voor serveren met marsepein en chocolade pepernoten.


Ingrediënten voor 10 personen

  • Speculaas
  • Tiramisu
  • Mochaccino topping
  • Marsepein
  • Chocolade pepernoten

Bereiding

  1. Klop de tiramisu op met een keukenmixer.
  2. Smeer een dun laagje van de crème in een cakeblik of een kleine springvorm.
  3. Leg hier de speculaasjes op en besprenkel met de mochaccino topping.
  4. Herhaal stap 2 en 3 nog twee keer en eindig met een laagje crème.
  5. Garneer met de marsepein en de chocoladepepernoten.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel