00:35
Een soep kun je zo uitgebreid maken als je wilt. Afhankelijk van tijd, budget én uw keukenproces zijn er verschillende producten beschikbaar die je een handje helpen in de keuken. Served tipt drie variaties van deze Spaanse tomatensoep met tortilla, gerookte paprika en chorizo. Welke serveer jij aan je cliënten?
Variatie 1: soep om af te maken.
Ingrediënten voor 10 personen
- 190 gram Knorr Professional Spaanse Tomaten, gerookte paprika soep
- 2 liter water
- 600 gram Spaanse tortilla
- 200 gram chorizo
- zonnebloemolie
- 2 stuks rode punt paprika
- 180 gram ricotta kaas
- 1 bakje adji cress
- 1 gram chili flakes
Bereiding
1. Breng voor de soep twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
2. Kook de soep gedurende 7 minuten rustig door.
3. Verwarm de frituur alvast voor de garnituur.
4. Snijd ondertussen de Spaanse tortilla in blokjes en frituur ze krokant.
5. Zet een pan met wat olie op het vuur.
6. Snijd de chorizo in fijne blokjes en bak ze krokant in de pan.
7. Blaker de rode paprika in de oven of boven een gaspit, pel deze en snijd ze in stukjes.
8. Verdeel voor de opmaak de tortilla samen met de paprika over de kommen en schep de soep erop.
9. Schep de ricotta en de chorizo erop en garneer met de adji cress en chili flakes.