Door: Kenny van Dijk
00:25
€ 3,29 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Hét comfort food uit Britse pubs; een lekker warm linzentaartje mag deze winter niet ontbreken! Serveer dit knapperige pasteitje gevuld met paprika, linzen en doperwten samen met wat aardappelpuree, spinazie en romige jus.
Ingrediënten voor 8 personen
- 1200 gr linzencurry pie veg
- 200 gr groentefond vol5
- 800 gr spinazie gehakt port
- 150 gr uien middel 60/80mm
- 10 gr knoflook grof gehakt
- 349 gr nama tofu
- 800 gr farm mash
- 10 gr roux blank korrels
Bereiding
- Ontdooi de pie en plaats 20 minuten in de oven op 180 graden.
- Roer de aardappelpuree warm.
- Snijd de ui en fruit samen met de knoflook.
- Voeg spinazie toe en verwarm op laag vuur.
- Verwarm de groentefond en bind af met de roux tot de gewenste dikte.
- Roer de silken tofu los en voeg toe aan de pan.
- Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
- Serveer de pie met aardappelpuree, spinazie en jus.