Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Sunday pie

Sunday pie

Door: Kenny van Dijk

00:25

€ 3,29 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Hét comfort food uit Britse pubs; een lekker warm linzentaartje mag deze winter niet ontbreken! Serveer dit knapperige pasteitje gevuld met paprika, linzen en doperwten samen met wat aardappelpuree, spinazie en romige jus.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1200 gr linzencurry pie veg
  • 200 gr groentefond vol5
  • 800 gr spinazie gehakt port
  • 150 gr uien middel 60/80mm
  • 10 gr knoflook grof gehakt
  • 349 gr nama tofu
  • 800 gr farm mash
  • 10 gr roux blank korrels
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Ontdooi de pie en plaats 20 minuten in de oven op 180 graden.
  2. Roer de aardappelpuree warm.
  3. Snijd de ui en fruit samen met de knoflook.
  4. Voeg spinazie toe en verwarm op laag vuur.
  5. Verwarm de groentefond en bind af met de roux tot de gewenste dikte.
  6. Roer de silken tofu los en voeg toe aan de pan.
  7. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
  8. Serveer de pie met aardappelpuree, spinazie en jus.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Weekmenu: Vertrouwde wintersmaken
Weekmenu: Vertrouwde wintersmaken

Meer

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl