Tonijn en granensalade met ras el hanout

Tonijn en granensalade met ras el hanout

Door: SALADE&co

00:05

€ 2,01 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Dit recept is onderdeel van het SALADE&co concept.

&co is een plug & play concept: de receptuur, menucalculaties en zelfs de communicatie naar de eindgebruiker staan voor je klaar. Het is speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen die beter willen inspelen op de vraag naar gezonde broodjes en salades. Een ideale aanvulling van het assortiment, geschikt voor op locatie of onderweg én je biedt zo een constante kwaliteit voor de juiste prijs.


Ingrediënten voor 1 personen

  • 80 gr spelt koraallinzen
  • 40 gr tonijn in olie
  • 20 gr skyr naturel
  • 10 gr tomaten brunoise 10mm
  • 10 gr komkommer julienne
  • 10 ml augurkenblokjes
  • 30 gr spinazie baby
  • 1 gr ras el hanout
  • 5 gr radijsscheut
  • 0,01 bosje radijs

Bereiding

  1. Leg eerst de spinazie in de bowl of bord.
  2. Maak de skyr yoghurt aan met de ras el hanout.
  3. Verdeel de granenmix over de spinazie.
  4. Leg daarop de stukken tonijn.
  5. Verdeel dan de tomaten, komkommer en de augurkenblokjes over de salade.
  6. Verdeel de yoghurtdressing over het bord.
  7. Garneer met de radijsscheuten en plakjes radijs.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel