Bekijk het magazine
Served

Inloggen
Blog Recepten Magazines Evenementen Services Welbewust assortiment

Traybake Procureur

Traybake Procureur

Door: Kenny van Dijk

00:45

00:15

€ 4,87 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Met de vacuüm gegaarde procureur beschik je over een extreem mals en sappig stukje vlees. De combinatie met een flespompoen, krieltjes, haricots verts en honing-mosterd saus is een match made in heaven.


Ingrediënten voor 10 personen

  • 1200 gr varkens procureur gegaard
  • 1500 gr flespompoen
  • 1000 gr geroosterde krieltjes
  • 750 gr haricot verts getopt
  • 45 gr grove dijonmosterd
  • 45 gr fijne dijonmosterd
  • 45 gr honing bee easy
Bestel bij Bidfood

Bereiding

  1. Blancheer de haricot verts in 2 minuten.
  2. Leg de pompoen blokjes op een bakplaat. Bedek deze met de krieltjes en geblancheerde haricot verts.
  3. Snijd de procureur in mooie plakken en leg deze er mooi overheen.
  4. Bak de bakplaat in 12 minuten gaar in de oven op 160 graden.
  5. Maak ondertussen de saus door de mosterd samen met de honing in een pannetje warm te maken.
  6. Giet de mosterd honing saus over het vlees vlak nadat dit uit de oven komt.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
  • Over Served
  • Privacy disclaimer
  • Contact
Bidfood
Served.nl is onderdeel van Bidfood. Meer weten over Bidfood? Neem een kijkje op bidfood.nl