Door: Kenny van Dijk
00:45
00:15
€ 4,87 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Met de vacuüm gegaarde procureur beschik je over een extreem mals en sappig stukje vlees. De combinatie met een flespompoen, krieltjes, haricots verts en honing-mosterd saus is een match made in heaven.
Ingrediënten voor 10 personen
- 1200 gr varkens procureur gegaard
- 1500 gr flespompoen
- 1000 gr geroosterde krieltjes
- 750 gr haricot verts getopt
- 45 gr grove dijonmosterd
- 45 gr fijne dijonmosterd
- 45 gr honing bee easy
Bereiding
- Blancheer de haricot verts in 2 minuten.
- Leg de pompoen blokjes op een bakplaat. Bedek deze met de krieltjes en geblancheerde haricot verts.
- Snijd de procureur in mooie plakken en leg deze er mooi overheen.
- Bak de bakplaat in 12 minuten gaar in de oven op 160 graden.
- Maak ondertussen de saus door de mosterd samen met de honing in een pannetje warm te maken.
- Giet de mosterd honing saus over het vlees vlak nadat dit uit de oven komt.