Door: Martin Ambachtsheer
00:05
€ 2,32 p.p.
Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:
Door de variatie aan zoet, fris, krokant en romig is dit tropische dessert op alle vlakken een succes. De lichte kleuren op het bord zijn een knipoog naar de lente en door de jasmijn-chocolade bloemetjes is dit dessert een echte eyecatcher!
Ingrediënten voor 8 personen
- 200 ml espuma
- 2 stuks mango
- 100 gram koekjes
- 400 ml yoghurt
- 12 stuks merengues
- 8 stuks chocolade madeliefjes
- 1 doosje atsina cress
Bereiding
1. Verkruimel de koekjes fijn.
2. Schep de yoghurt in een spuitzak.
3. Maak van de mango kleine blokjes.
4. Verdeel de crumble over de borden.
5. Spuit hier dopjes yoghurt en espuma op.
6. Verkruimel hier de merenques overheen.
7. Garneer je gerecht af met de chocolade madeliefjes en cress.