Vanille mousse met speculaas en sinaasappel

Vanille mousse met speculaas en sinaasappel

Door: Martin Ambachtsheer

00:10

€ 1 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Ben je op zoek naar een feestelijk dessert voor de donkere dagen? Probeer dan eens dit gemakkelijke maar smakelijke recept. Extra speciaal en herkenbaar voor je cliënten dankzij de subtiele hint naar de goedheiligman. Het heerlijk avondje is gekomen!


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1200 ml vanille mousse
  • 160 gram speculaas
  • 240 ml sinaasappelsaus
  • 2 stuks sinaasappel
  • 4 gram limoencress

Bereiding

1. Ontdooi de mousse.

2. Zet de wekpotjes klaar.

3. Schenk hier sinaasappelsaus in.

4. Snijd de onderkant van de sinaasappelen en daarna in vieren.

5. Snijd met behulp van een mes een kruis in de buitenkant als mijter.

6. Garneer het dessert met fijngestampte speculaas en cress.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel