Visschotel

Visschotel

Door: Martin Ambachtsheer

00:30

€ 3 p.p.

Beoordeling:
Moeilijkheidsgraad:

Krieltjes, groenten en een mix van diverse soorten gesneden vis, badend in een romige saus, afgetopt met peterselie. Loopt het water je al in de mond? Het recept hieronder is verrassend eenvoudig.


Ingrediënten voor 8 personen

  • 1200 gram groentenmix
  • 1600 gram krieltjes
  • 800 gram vismix
  • 600 ml vissaus
  • 10 gram peterselie
  • 200 gram prei
  • olijfolie

Bereiding

1. Verhit de olie in een ruime koekenpan.

2. Voeg de krieltjes en de groenten toe en bak deze gedurende een minuut of 5.

3. Meng vervolgens de vis door het mengsel en bak deze ongeveer 2-3 minuten mee.

4. Giet de vissaus bij het gerecht en breng aan de kook.

5. Laat dit een minuut of 5 zachtjes koken.

6. Test of de ingrediënten mooi gaar zijn en breng het geheel op smaak met peper en zout.

7. Hak de peterselie en meng deze net voor serveren door het vispotje.

Toevoegen aan weekmenu

Weekmenu samenstellen

Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel